Hvorfor badminton?

Badminton er om noget velegnet til at få god motion og at have det sjovt samtidig. Dette gælder uanset, om man er til konkurrence og kamp som elitespiller, om man er motionist med faste spillepartnere på lejede baner eller som deltager i vores store motionsgrupper med skiftende spillepartnere fra gang til gang.

I Hadsund Badmintonklub kan du derfor i såvel senior- som ungdomsafdeling spille på alle niveauer, hvad enten du er begynder eller turneringsspiller. På de forskellige grupper tilbydes træner, som instruerer i slag- og benarbejdsteknik, idet der også lægges vægt på, at det også skal være sjovt at spille badminton.

Der findes kun én måde at få det fulde udbytte af badminton på – nemlig din helt egen. Uanset din alder, køn, teknik og ambitioner vil du mærke fornøjelsen, når du står på banen i sportsligt selskab i  Hadsund Badmintonklub.

Efter spillet vil du tillige kunne nyde det gode sociale samvær over en vand/øl eller glas vin i vores cafeteria i Hadsund Hallerne, hvor der også kan købes mad.

Såfremt du har lyst til at spille badminton, skal du derfor, uanset om du er til elite- senior-, ungdoms-, veteran-, eller begynderbadminton være meget velkommen i Hadsund Badmintonklub.