Nyheder

De unge HBK’ere var endnu en gang øverst på podiet! 🏆🏸

🤩 👉 Laurits Bonde Sørensen vandt mixdoublerækken i U11A sammen med Terese Gammelgaard fra Hjørring. Derudover fik Laurits en flot andenplads i herresingle.

🤩 👉 Micki Skov Søndergaard vandt herresinglerækken i U13A ved at besejre en spiller fra Kristiansand (Norge) i finalen, og derudover vandt Micki og August Bonde Sørensen herredoublerækken ligeledes i U13A.

🤩 👉 Magnus Boel Baltsersen og Gustav Wett vandt i overbevisende stil herredoublerækken i U15B. Gustav er allerede rykket på i A-rækken, og Magnus mangler ikke ret mange point for at rykke op.

🤩 👉 Steven Ladefoged, der lige er rykket op i A-rækken, vandt sammen med Malthe Holm fra Svenstrup Badmintonklub herredoublerækken.

Michlas Skov Søndergaard og Anna Boel Baltsersen der ligeledes skulle have deltaget i dagens turneringer i hhv. Bindslev og Bjergby-Mygdal blev desværre forhindret grundet sygdom - god bedring til dem! 🤒💪

Slutteligt kan det nævnes at klubbens førstehold (Serie 2) fik en rigtig god start på oprykningsslutspillet til Serie 1 ved at besejre Skallerup-Vennebjerg 5-3 i torsdags 👍👏 Næste kamp for holdet er søndag den 4. marts 2018 kl. 16.30 mod Jetsmark på hjemmebane i Hadsund Hallerne.
... Se mereSe mindre

Vis på Facebook
·Del

Udviklingsmøde i HBK

Søndag den 4. marts 2018 kl. 11.00-15.00 holder HBK et åbent udviklingsmøde for alle voksne med tilknytning til HBK.

Vi mødtes første gang d. 9. januar til et kort idémøde. Der var et flot fremmøde og lysten til at byde ind med idéer var stor – tak for det!

Søndag den 4. marts 2018 tager hul på et lidt længere og dybdegående møde denne gang, hvor vi bl.a. byder på en let frokost. Alle med interesse i klubben er velkomne – også dig, som ikke kunne være med sidst. Det er uforpligtende at deltage, så kom og vær med til en spændende dag i klubben.

… Nogle af stemmeslugerne af de gode idéer til sidste møde var bl.a.:

- Et internt/åbent ungdomsstævne
- At ansvar med fordel fordeles på flere personer
- Et sponsorudvalg/fundraising
- At få trænere til voksenholdene

Af hensyn til frokosten bedes du tilmelde dig mødet hbk.nemtilmeld.dk/9/ - senest 1. marts.

Vel mødt – Vi SES!
... Se mereSe mindre

Udviklingsmøde i HBK

marts 4, 2018, 11:00am - marts 4, 2018, 3:00pm

Udviklingsmøde i HBK Søndag den 4. marts 2018 kl. 11.00-15.00 holder HBK et åbent udviklingsmøde for alle voksne med tilknytning til HBK. Vi mødtes første gang d. 9. januar til et kort idémøde. Der var et flot fremmøde og lysten til at byde ind med idéer var stor – tak for det! Søndag den 4. marts 2018 tager hul på et lidt længere og dybdegående møde denne gang, hvor vi bl.a. byder på en let frokost. Alle med interesse i klubben er velkomne – også dig, som ikke kunne være med sidst. Det er uforpligtende at deltage, så kom og vær med til en spændende dag i klubben. … Nogle af stemmeslugerne af de gode idéer til sidste møde var bl.a.: - Et internt/åbent ungdomsstævne - At ansvar med fordel fordeles på flere personer - Et sponsorudvalg/fundraising - At få trænere til voksenholdene Af hensyn til frokosten bedes du tilmelde dig mødet hbk.nemtilmeld.dk/9/ - senest 1. marts. Vel mødt – Vi SES!

Vis på Facebook
·Del

Generalforsamling
HBK - Din klub!

Vær en del af fællesskabet, vær med til at skabe glæde og få oplevelser for livet.

Hadsund Badmintonklub vil gerne invitere til generalforsamling:

TORSDAG DEN 22. FEBRUAR 2018 KL. 18.30 i Hadsund Hallernes cafeteria.

... og helt rolig. Det er yderst uforpligtende at dukke op. Du bliver ikke tvangsvalgt til nogle bestyrelses- og/eller udvalgsposter.

... men. Du kan være sikker på, at du vil få en indsigt i klubben, samt en indsigt i hvilke tanker der er for fremtiden i HBK. Du vil komme til at høre om klubbens arbejde med både ungdom, senior, veteran og motion, samt det økonomiske fundament for klubben. Derudover vil du selvfølgelig opleve at gå fra generalforsamlingen som værende en endnu større del af det fantastiske fællesskab i Hadsund Badmintonklub.

Vi glæder os til at se netop dig - Vi ved jo at du har en interesse for Hadsund Badmintonklub.

Dagsorden for generalforsamlingen
1. Valg af dirigent
2. Formanden aflægger beretning
3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab 4. Behandling af indkomne forslag
5. Valg til bestyrelsen
6. Valg suppleanter til bestyrelsen – 2 stk.
7. Valg revisorer
8. Valg af revisorsuppleanter
9. Eventuelt

Vel mødt!
Sportslig hilsen
Hadsund Badmintonklub
... Se mereSe mindre

Generalforsamling i HBK

februar 22, 2018, 6:30pm - februar 22, 2018, 8:00pm

Generalforsamling HBK - Din klub! Vær en del af fællesskabet, vær med til at skabe glæde og få oplevelser for livet. Hadsund Badmintonklub vil gerne invitere til generalforsamling: TORSDAG DEN 22. FEBRUAR 2018 KL. 18.30 i Hadsund Hallernes cafeteria. ... og helt rolig. Det er yderst uforpligtende at dukke op. Du bliver ikke tvangsvalgt til nogle bestyrelses- og/eller udvalgsposter. ... men. Du kan være sikker på, at du vil få en indsigt i klubben, samt en indsigt i hvilke tanker der er for fremtiden i HBK. Du vil komme til at høre om klubbens arbejde med både ungdom, senior, veteran og motion, samt det økonomiske fundament for klubben. Derudover vil du selvfølgelig opleve at gå fra generalforsamlingen som værende en endnu større del af det fantastiske fællesskab i Hadsund Badmintonklub. Vi glæder os til at se netop dig - Vi ved jo at du har en interesse for Hadsund Badmintonklub. Dagsorden for generalforsamlingen 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning 3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab 4. Behandling af indkomne forslag 5. Valg til bestyrelsen 6. Valg suppleanter til bestyrelsen – 2 stk. 7. Valg revisorer 8. Valg af revisorsuppleanter 9. Eventuelt Vel mødt! Sportslig hilsen Hadsund Badmintonklub

Vis på Facebook
·Del

Mandag og tirsdag i vinterferien (uge 7) var Hadsund Hallerne fyldt med en masse unge badmintonspillere til FerieFjer 🏸👇 ... Se mereSe mindre

Tak for nogle fantastiske dage med FerieFjer i Hadsund Badmintonklub 🏸 ❄️ 26 deltagere gav den max gas i vinterferien med over 12 timers badminton, leg, sjov og fællesskab. 🇩🇰 Højdepunktet på FerieFjer var en stor afsluttende landskamp, hvor der blev skrålet igennem til nationalmelodien!

Vis på Facebook
·Del

Hadsund Badmintonklub har delt Badminton i Nordjyllands opslag. ... Se mereSe mindre

🏸 10 smash til forældrene - 5 smash til spillerne I badminton er der mange uskrevne regler man som spiller og forældre skal forholde sig til.. Fjer-Play er nemlig Fair-Play! 🔎 Vi har samlet de vigtigste uskrevne regler her.

Vis på Facebook
·Del

I denne weekend har der været fuld fart på de unge HBK’ere! Fjerbold, fight og fællesskab beskriver i bedste stil hvordan spillerne oplevede weekenden 👍

✅ Steven Ladefoged og Gustav Wett var taget til de “Midtjyske Mesterskaber” i Voel. Drengene spillede en masse gode og tætte kampe, og det resulterede også i at de mødtes i herresinglefinalen i U15B, hvor Steven blev vinder af turneringen, og Gustav nummer to. Derudover vandt de herredoublerækken. Resulterer betød at både Gustav og Steven rykkede op i U15A 🏆🏸

✅ Samme dag var Micki Skov Søndergaard, August Bonde Sørensen og Laurits Bonde Sørensen taget til Hinnerup, hvor det ligeledes gik godt. Laurits der lige er rykket op i landets bedste U11-række, spillede en masse gode kampe, hvor det både blev til sejre og nederlag. Micki og August der fornylig er rykket op i U13A vandt i overbevisende stil herredoublerækken, og viser dermed at de klar på udfordringerne i A-rækken.

✅ Michlas Skov Søndergaard var taget til Aalborg Triton for at deltage i deres U15A-turnering sammen med sine faste makkere i hhv. herre- og mixdouble. Det blev en god dag for Michlas, idet han spillede sig frem til finalen i herredouble, hvor det desværre blev til en nederlag. Derudover fik han en flot tredjeplads i mixdouble.

✅ Søndag deltog en stor gruppe af klubben spillere i det lokale kommunemesterskab der blev afholdt i nabobyen Øster Hurup. Alle spillere fik nogle gode kampe. Lau Riise Andersen og Marco Engberg blev hhv. nummer et og to i herresingle, samt vandt herredouble i U13C. Derudover var der også fine resultater i U15B, hvor Tue Riise Andersen, Gustav Wett og Steven Ladefoged blev hhv. nummer et, to og tre i herresingle.

Fællesskabet blandt de unge spillere i klubben er medvirkende til at der også kommer en masse gode resultater! 👏👍🙏🌟🏸
... Se mereSe mindre

Vis på Facebook
·Del

FerieFjer i Hadsund - Bliv en bedre badmintonspiller på 2 dage!

FerieFjer - også kendt som badmintonskole - giver dig en fed oplevelse med badminton i vinterferien!

Du får et par rigtig gode dage med veluddannede instruktører fra Badminton Nordjylland/DGI, hvor en masse spil med ketcher og bold er på programmet.

Dato og sted
12.-13. februar 2018 - begge dage 09.00 til 15.00 i
Hadsund Hallerne, Stadionvej 25, 9560 Hadsund.

Målgruppe
U11 til U17 - alle niveauer. Hvis der er flere end 20
tilmeldte spillere, så vil spillerne blive delt i to haller. OBS: Der er maks. 40 pladser, så det er først-til-mølle.

Pris
Kun kr. 350,- pr. deltager - Inkl. sandwich og frugt begge
dage.

Tilmelding
www.dgi.dk/201801106001 - Senest d. 10. februar 2018.
... Se mereSe mindre

Vis på Facebook
·Del

Søndagen har ligesom lørdagen været fyldt med badminton for de unge HBK’ere! 🏸👇

✅ Klubbens yngste hold - U11D - var i kamp på hjemmebane mod hhv. Støvring og Rosendal. Kampen mod Støvring blev vundet 6-0, og kampen mod Rosendal blev desværre tabt med 5-1. Men rigtig godt kæmpet af de unge drenge!

✅ U13D spillede mod hhv. Svenstrup og Bælum-Solbjerg. Det blev til en 5-1 sejr over Svenstrup, og et nederlag på 5-1 til Bælum-Solbjerg.

✅ U13C var en tur i Rosendal, hvor de skulle spille mod både Svenstrup og Rosendal. Det blev en rigtig god eftermiddag for holdet, da kampen mod Svenstrup blev vundet med 6-0, og kampen mod Rosendal blev vundet 5-1.

✅ Sidst men ikke mindst så var klubbens U15C-hold også i aktion idag. Holdet var en tur Nibe, hvor de skulle møde Nibe og Bælum-Solbjerg. Kampen mod Nibe blev vundet 4-2, og kampen mod Bælum-Solbjerg blev vundet uden kamp, da de havde meldt afbud.

Så alt i alt endnu en fantastisk badmintondag, hvor energien var høj og stemningen i top! 👍
... Se mereSe mindre

Vis på Facebook
·Del

U13B, U15B og Serie 3 har alle været i kamp idag - og det er gået rigtig godt for alle hold!

U13B mødte idag hhv. Strandby-Elling og abc Aalborg, og begge holdkampe blev vundet i overbevisende stil med 6-0.

U15B mødte idag hhv. Aars og Svenstrup (altså nummer 2 og 3 i puljen). Kampen mod Aars blev en ligeså tæt affære som forventet - både de to doubler og 4 singler blev alle afgjort i tredje sæt, men med 4 sejre til HBK og 2 sejre til Aars. Drengene spillede en af sæsonens allerbedste holdkampe mod Aars! Derefter skulle de i kamp mod Svenstrup, og den kamp blev vundet med 6-0.

Dermed at både U13B og U15B sikkert placeret på førstepladsen i deres respektive puljer!

Serie 3 holdet skulle i dag op imod Simested, og der var lagt op til et revancheopgør, idet HBK desværre tabte det første opgør. Der blev kæmpet godt i alle kampene, og resultatet blev 4-4, og dermed en uafgjort i denne omgang.
... Se mereSe mindre

Vis på Facebook
·Del

Gustav Wett og Tue Riise Andersen deltog idag i “Udtagelse til LM” der blev afholdt i Nibe Idræts- og Kulturcenter.

Gustav vandt både herresingle- og mixdoublerækken i U15B. Mixdouble blev vundet sammen med Sofie Teisen fra Svenstrup.

Tue vandt herredoublerækken i U15B sammen med Sander Rasmussen Høvik fra Hobro.

Kæmpe stort tillykke til de to unge HBK-spillere!
... Se mereSe mindre

Vis på Facebook
·Del