Stævner

I de weekender der ikke er holdturnering vil der være mulighed for at komme til stævner. I kan selv søge stævner på www.badmintonpeople.dk – yderligere information og hjælp til at finde stævner kan fås ved henvendelse til Esper Boel Baltsersen, ebb@hadsundbadmintonkub.dk. Stævnetilmeldinger skal gøres af spilleren via www.badmintonpeople.dk. Hvis du har yderligere spørgsmål vedr. stævnetilmelding kan du ligeledes kontakte Esper Boel Baltsersen.

Det er nødvendigt med en spillerprofil på “BadmintonPeople” for at kunne tilmelde sig stævner. For de yngste spillere, der ikke selv har en e-mail, er der en forældre/barn funktion, så forældre opretter sig på BadmintonPeople med deres eget login og tilknytter deres barn/børn som underbrugere (spillerprofil). Når barnet ”kan selv”, dvs. har egen e-mailadresse, kan underbrugeren laves om til en almindelig bruger. Systemet har en god hjælp indbygget. Alle steder er der en knap med hjælp, og nederst i skærmbilledet er der link til vejledninger til hele systemet. Det er vigtigt at fastslå, at betaling for stævner og licens skal ske på www.badmintonpeople.dk.

Licens

For at kunne spille til stævner under Badminton Danmark, så skal spillere betale licens. Der skal dog KUN betales licens for spillere i eliterækken. Licens skal betales under www.badmintonpeople.dk – licens betales KUN en gang pr. sæson.

Kørsel til stævner

Foruden stævnegebyret er kørsel til stævner forældrenes ansvar. Der kan evt. aftale samkørsel med andre forældre.

Niveauopdeling

D-rækken (Nybegyndere)
C-rækken
B-rækken
A-rækken
M-rækken
E-rækken

Fra ungdomsudvalgets side kan vi hermed opfordre så mange som muligt, til at deltage i disse stævner, da de giver mange gode oplevelser og nye kammerater.
Der findes stævner for både helt nybegyndere og spillere som har spillet i flere år.