MINIton (3-7 årige)

MINIton er badminton for 3 – 7 årige sammen med deres mor, far, bedsteforældre eller en anden voksen.

Både børn og forældre er aktive, når de går til MINIton. Med redskaber som balloner, fluesmækkere og ketchere udvikler børnene hurtigt deres fornemmelse for spillet samtidig med, at de får rørt kroppen og styrket såvel koordination som balance- og koncentrationsevne.

MINIton giver voksne og børn sjove timer sammen i hallen, og børnene bliver langt hurtigere fortrolige med ketcher og bold ved, at slag og bevægelser på banen leges ind i kroppen og bliver naturlige for barnet. Det er jo ofte sjovest at gå til en sport, hvor barnet hurtigt oplever fremskridt i de tekniske færdigheder.

Både voksne og børn deltager i lege og øvelser, og desuden bruges de voksne som ”kastere” af bolde og balloner i de forskellige øvelser. Det er derfor kun muligt at tilmelde sig MINIton som børn og voksen sammen. Der stilles ingen krav til de voksnes badmintonkundskaber – der er kun krav til, at man har lyst til at røre sig sammen med børnene. Har man lyst til at prøve ”MINIton”, kan man blot møde op en tirsdag.

De første 3 gange er prøvetræninger, hvor det er gratis at deltage. Man behøver ikke at medbringe egen ketcher – vi har nogle til udlån – men idrætstøj og gummisko til indendørs brug er nødvendigt.

MINIton-træningen er hver mandag i Hadsund Hallerne (Hal B) fra kl. 17.00 til 18.00 – Opstart er mandag den 3. september 2018 – Vi glæder os til at se dig!