Stadionvej 25, 9560 Hadsund
3115 0683
info@hadsundbadmintonklub.dk

Ny i HBK?

Hadsund Badmintonklub har en stor og velfungerende ungdomsafdeling. Vi har spillere på alle niveauer lige fra nybegyndere til spillere i mester- og eliterækkerne.

Aktivitetsniveauet i klubben er højt, og vi deltager i både holdturnering og individuelle turneringer. Vi arrangerer desuden selv turneringer i alle aldersklasser (Se mere under “Turneringer“). 

Vi lægger meget stor vægt på at dyrke fællesskabet, og vi holder derfor en lang række sociale arrangementer i løbet af sæsonen, hvor vi mødes udenfor banen og lærer hinanden bedre at kende – bl.a. en lang række forskellige klubture (Djurs Sommerland, Rush Trampolinpark mv.).

Har du lyst til at spille badminton i Hadsund Badmintonklub, så kontakt endelig vores cheftræner (Flemming Kjær), og aftal hvornår du kan komme til prøvetræning. Vi glæder os til at se dig i klubben!

 

PLADS TIL ALLEFANTASTISK FÆLLESSKABDYGTIGE TRÆNERE
Der er plads til alle uanset alder, niveau eller ambitioner. HBK er klubben for dig der gerne vil have gode oplevelser med badminton.Klubben har et fantastisk klubmiljø, hvor fællesskabet dyrkes for både unge og voksne. Specielt prioriteres sociale aktiviteter højt. Trænerteamet består af dygtige trænere, som hver især bidrager til, at du får det bedste træningstilbud af højeste kvalitet.